Praecom aloittaa maailmalla suosittujen Neat -videoneuvottelulaitteiden myynnin ensimmäisenä jälleenmyyjäkumppanina Suomessa

Neat ja Praecom ovat sopineet jälleenmyyntiyhteistyöstä, jossa Praecom toimii Neatin virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Praecom on Neatin ensimmäinen jälleenmyyjäkumppani Suomessa.

2019 perustettu norjalainen Neat on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100 000 videoneuvottelulaitetta ja sillä on globaalisti yli 5000 loppuasiakasta. Valtaisan kysynnän taustalla on Neatin laitteiden kyvykkyys toimia natiivisti Microsoft Teams ja Zoom -kokouslaitteina, mikä helpottaa organisaatioiden kasvavaa tarvetta järjestää laadukkaita hybridi- ja etäkokouksia Microsoft Teamsissa tai Zoomissa. Suomalainen ICT-talo Praecom toteuttaa yrityksille ja julkishallinnolle älykkäitä työ- ja asiakasympäristöjä edustaen useita teknologiabrändejä.

Neatin Pohjoismaiden myyntijohtaja Daniel Portillo on iloinen voidessaan julkaista yhteistyön Praecomin kanssa.  

- Neatin yksinkertainen ja elegantti tapa toteuttaa uraauurtavia videoneuvottelulaitteita Zoom- ja Microsoft Teams -ympäristöihin, yhdistettynä Praecomin pitkään kokemukseen ja tietotaitoon kollaboraatiomarkkinassa, tarjoaa parhaan mahdollisen kokouskokemuksen suomalaisille asiakkaille. Yhdessä saamme aikaan ihmisläheisimpiä videokohtaamisia, auttaen sinua näyttämään, tuntemaan ja olemaan parhaimmillasi, teit töitä missä tahansa, sanoo Portillo.

Praecomin tiimityön asiantuntija Heikki Hautala on innoissaan yhteistyöstä Neatin kanssa.

- Suomessa valtaosa organisaatiosta on Teams -organisaatioita ja myös Zoom on yleistynyt Suomen markkinassa. Teamsin ja Zoomin kanssa natiivisti yhteen toimivat, ihmisläheiseen kokemukseen suunnitellut, etähallittavat videoneuvottelulaitteet tekevät loppukäyttäjän käyttäjä- ja kokouskokemuksesta yksinkertaisesti paremman, mikä parantaa kokousten tuottavuutta. Neatin Suomen kumppanina pystymme tuomaan asiakkaille erityistä lisäarvoa neuvotteluhuoneiden suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa, kertoo Hautala.

Praecom
Praecom on suomalainen ICT-kasvuyhtiö. Praecomin missiona on tuottaa asiakkailleen edellytykset koskettaviin kohtaamisiin työ- ja asiakasympäristöissä. Praecomin palvelut koostuvat kommunikaatioratkaisuista, esitysratkaisuista, IT-palveluista ja näyttöviestinnästä. Praecomin toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Kajaanissa ja Tampereella. Neat -videoneuvotteluratkaisut ovat esillä Praecomin Vantaan Showroomissa.

Neat
Neat on norjalainen videoneuvottelun pioneeri. Neat suunnittelee yksinkertaisia, elegantteja ja uraauurtavia videoneuvottelulaitteita Zoom- ja Teams -ympäristöihin auttaen tekemään kokouskokemuksesta parhaan mahdollisen.

Lisätietoja

Heikki Hautala, tiimityön asiantuntija, Praecom, heikki.hautala@praecom.fi, +358 40 715 2000

Daniel Portillo, Nordic Sales leader, Neat, daniel.portillo@neat.no, +46 708 69 76 00

 
 

Haluatko kuulla lisää?

Heikki Hautala

Tiimityön asiantuntija

+358 40 715 2000

Edellinen
Edellinen

Konttorikolmion nimi siirtyy historiaan – toiminta jatkuu Praecom -markkinointinimellä

Seuraava
Seuraava

Miten työyhteisöviestinnällä voidaan saavuttaa koko henkilöstö?